Om oss

Kvalitativ städning med kunden i fokus

Städtjänster med kvalitet, miljöansvar och med målsättningen att du som kund ska bli riktigt nöjd - det är vad vi står för.

Holmfred startade som specialister inom fönsterputs, men erbjuder idag ett brett utbud tjänster inom städ och service, bland annat hemstädning och golvvård. Anlitar du oss så får du högsta kvalitet ut i fingerspetsarna. Vi är lyhörda och lyssnar noga på kundens önskemål. Genom hårt arbete och service har vi skaffat oss en rad återkommande kunder.

När du väljer oss får du en engagerad och flexibel städfirma som erbjuder hemstädning och andra städtjänster i Kävlinge och andra närliggande områden.

Personalen är vår styrka

Vår stolthet och främsta styrka är vår duktiga personal. Ett flertal av oss har många års erfarenhet från branschen, vilket också gör att vi kan lära upp de nya snabbt. Vår målsättning är att ha personal som trivs och är stolta över sina jobb. På det viset kan vi lämna över en större del av ansvaret gentemot dig som kund, vilket ger en bättre kommunikation. Du lär känna din städare och kan påverka hur städtjänsterna utförs hos dig.

Vi jobbar aktivt på att attrahera fler manliga städare för att få en bättre könsfördelning bland personalen, något som vi tycker är viktigt i alla branscher. Miljövänlig städning får du självklart när du anlitar oss. Det finns ingen anledning att arbeta med miljöfarliga eller allergiframkallande städprodukter när det finns minst lika bra produkter som skonar miljön och de som jobbar med produkterna. Det är även bättre för dig som kund.

Anlita oss när du vill ha riktigt bra hemstädning i Kävlinge!

Slipp stressen med städningen hemma - boka en provstädning redan idag!