Städtjänster

VÅRA STÄDTJÄNSTER

Utöver hemstädning erbjuder vi även följande städtjänster till privatpersoner och företag i Kävlinge:

Flyttstädning: Få välbehövd hjälp när du har fullt upp med flyttlasset och var säker på att flyttstädningen ska bli godkänd. Vi erbjuder fast pris på flyttstädningen baserat på bostadsyta. Kontakta oss för att få mer information.

Storstädning: Ett utmärkt komplement till hemstädning. Någon gång per år är det bra att få en genomgång av de bitar som inte hinns med vid den ordinarie städningen.

Trappstädning: I hyres- och bostadsrätter samt i kontorsbyggnader är det viktigt att hålla rent i trapphuset för att resten av fastigheten ska hållas ren och fräsch. Här sopar och våttorkar vi golven och tar även hand om detaljer såsom avtorkning av ledstångar och väggar samt eventuella fönsterbräden och fönster.

Byggstädning: Efter avslutade byggprojekt brukar det behövas en rejäl grovstädning för att få bort byggdamm och sopor. Fönsterputs finns som tillval.

Kontorsstädning: Rent och snyggt på kontoret - vi ser till att arbetsplatsen är ren och trivsam hela veckan. Viktigt för de anställda och för att visa upp företaget från sin absolut bästa sida.

Här är några av de övriga tjänster vi kan utföra:

  • Fönsterputs för privatpersoner och företag
  • Golvvård
  • Rengöring av solpaneler
  • Stentvätt
  • Fasadtvätt

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om våra städtjänster och priser. Vår målsättning är att alltid vara flexibla så att vi tar fram de tjänster och ett städschema som passar dig.

Slipp stressen med städningen hemma - boka en provstädning redan idag!